TOBOGANE GONFLABILE - HAPPY HOP

Complex de joaca gonflabil 6 in 1, cu tobogan, saltea de sarit, tunele, cos de baschet, obstacole, perete de catarat. Spatiul de joaca gonflabil 6 in 1 este recomandat copiilor intre 3 si 10 ani.

In maximum 2 minute spatiul de joaca este pregatit pentru a fi explorat de catre copii, fiind conectat in permanenta la un compresor de aer. Calitatea deosebita a materialului si plasa de siguranta din dotarea acestuia asigura o protectie maxima celor ce il folosesc.

Carcateristici:
– saltea pentru sarit;
– plasa de siguranta;
– spatiu de catarat;
– tobogan;
– tunel;
– cos de baschet;
– loc de joaca cu bile.

Castelul Gonflabil 4 în 1

 

Pentru copii de la 3 la 8 ani cu Tobogan, Trambulina, Piscina si pompa incluse. 290x270x230 cm

  • trambulina elastica, un tobogan, o piscina si un perete de catarat, care va oferi o distractie pe cinste copiiilor dvs. Lasati-i sa se dezlantuie cu prietenii lor in timp ce concureaza, urca, alearga, sar si aluneca pe gonflabil.
  • UMFLARE RAPIDA: Castelul noastru ganfalbil pentru copii contine un aerator electric de inalta calitate. Intregul castel poate fi umflat in doar 2 minute, economisind astfel timpul de asteptare.
  • SIGUR: Siguranta este prioritatea noastra principală. Cu cei 10 tarusi de prindere acest castel gonflabil si pompa vor fi rezistente la vant. Tesatura Oxford de inalta densitate este rezistenta la intemperii si suficient de mare pentru a gazdui 3 copii in acelasi timp. De asemenea, ne-am asigurat ca setul contine inclusiv o geanta pentru transport si 2 petice de fiecare culoare pentru un transport si o reparatie usoara.
  • DISTRATI-VA ACASA: In sfarsit, un gonflabil super distractiv pentru copii! Aduceti in locuinta dvs. bucuria unui parc de distracții si lasati-va copiii sa se bucure de acest gonflabil.

MASINA BALOANE

 

Masina de baloane creeaza o atmosfera spectaculoasa si atragatoare, fiind folosita la diverse petreceri pentru amuzamentul copiilor

Scroll to Top