Politica de Confidențialitate a Rova Events

Aceasta este politica noastră de confidențialitate care explică modul în care colectăm, utilizăm, protejăm și dezvăluim informațiile cu caracter personal în legătură cu utilizarea site-ului nostru web, RovaEvents.ro, și serviciile noastre. Respectăm confidențialitatea și ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care le încredințați nouă. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege cum vom trata și proteja informațiile dvs. personale.

 1. Informații colectate: Pentru a vă oferi servicii personalizate și de calitate, putem colecta următoarele tipuri de informații cu caracter personal:
 • Numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon;
 • Informațiile pe care le furnizați atunci când faceți o rezervare sau utilizați serviciile noastre, cum ar fi preferințele dvs. sau informațiile de sănătate relevante pentru tratamentele pe care le solicitați;
 • Informații demografice, cum ar fi vârsta, sexul și locația geografică.
 1. Utilizarea informațiilor: Utilizăm informațiile personale pe care le colectăm în următoarele scopuri:
 • Pentru a vă oferi serviciile pe care le solicitați și pentru a vă gestiona rezervările;
 • Pentru a comunica cu dvs. și a vă furniza informații relevante despre programările dvs. și serviciile noastre;
 • Pentru a vă oferi informații despre oferte speciale, noutăți sau promoții, numai dacă ați optat în mod explicit pentru primirea acestora;
 • Pentru a îmbunătăți și a personaliza experiența dvs. pe site-ul nostru și în saloanele noastre;
 • Pentru a ne conforma obligațiilor legale și pentru a proteja drepturile noastre legale.
 1. Păstrarea și protejarea informațiilor: Ne angajăm să păstrăm informațiile personale pe care le colectăm în siguranță și să luăm măsuri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea, modificarea sau distrugerea acestora. Utilizăm practici și proceduri adecvate de securitate pentru a proteja informațiile personale.

 2. Dezvăluirea informațiilor către terți: Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale către terți, cu excepția următoarelor situații:

 • Când suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau prin proceduri legale;
 • Atunci când sunteți de acord explicit cu dezvăluirea informațiilor;
 • Când avem contracte cu terți pentru a furniza anumite servicii în numele nostru, cum ar fi procesarea plăților sau gestionarea rezervărilor.
 1. Drepturile dvs. privind informațiile personale: Aveți dreptul de a solicita acces la informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și de a solicita corectarea, actualizarea sau ștergerea acestora. Vă puteți exercita aceste drepturi prin contactarea noastră.

Aceasta este politica noastră de confidențialitate și sperăm că vă oferă încredere în modul în care gestionăm informațiile dvs. personale. Pentru întrebări suplimentare sau informații detaliate, vă rugăm să ne contactați.

Scroll to Top