CABINA FOTO – 300 EURO

Decorată elegant și echipată cu cele mai noi tehnologii de fotografiere,          cabina foto devine un punct de atracție și divertisment la orice nuntă.

De ce să alegeți o CABINĂ FOTO pentru nunta voastră?

Adăugați o notă de distracție și creativitate nunții voastre cu ajutorul unei cabine foto fermecătoare, unde invitații pot crea amintiri de neuitat și se pot bucura de momente pline de veselie și spontaneitate.

Invitații vor putea să-și facă poze haioase și inedite, folosind o varietate de recuzită și accesorii amuzante, de la pălării și ochelari excentrici, până la pancarte cu mesaje haioase și mustăți false.

Fiecare fotografie este imprimată instantaneu, oferind oaspeților o amintire tangibilă pe care o pot lua acasă și păstra pentru totdeauna. De asemenea, cabina foto oferă opțiuni de personalizare a fotografiilor, incluzând cadre tematice, logo-ul nunții și mesaje speciale, pentru a face fiecare imagine unică și reprezentativă pentru evenimentul vostru.

Echipa noastră dedicată va fi prezentă pe tot parcursul evenimentului pentru a asigura buna funcționare a cabinei foto. Cu profesionalism și atenție la detalii, ne asigurăm că fiecare moment capturat este unul plin de zâmbete și fericire.

● Cabină foto plus operator – 6 ore
● Template personalizat
● Număr de printuri nelimitate
● Magneți și plicuri nelimitate
● Recuzită cu peste 200 de accesorii
● Predarea materialelor online

Scroll to Top